Nieuws

Bobble waterfles

zaterdag, 16-5-2015  

Tegenwoordig ligt de focus heel erg op de gezondheid. Zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg water drinkt, maar toch ook dat je er goed en modieus uit ziet. Veel mensen zijn op zoek naar gadgets die de gezondheid met het modieus zijn kunnen combineren. Daarom komen er bijvoorbeeld veel modieuze waterflessen op de markt zoals de Bobble waterfles. De Bobble waterfles is een van de leukste waterflessen op de markt, omdat hij er niet alleen cool uit ziet, maar ook nog echt iets kan. Dat is iets wat ik persoonlijk als consument heel belangrijk vind. De techniek die in de Bobble waterfles wordt toegepast is een filter. Deze filter is een koolstof filter die elke slok die je neemt filtert. Op deze manier wordt het water niet alleen lekkerder maar ook gezonder. Hier in Nederland is dat natuurlijk niet zo’n probleem, maar stel je voor hoe handig het kan zijn op vakantie. Naast dat het zo’n leuke techniek bevat, vind ik de Bobble waterfles ook als voordeel hebben dat hij zo’n aantrekkelijk uiterlijk heeft. De Bobble waterfles is er in allerlei verschillende types. De allereerste is de standaard Bobble waterfles. Deze fles ligt makkelijk in de hand en bevat een filter waar je direct uit drinkt. Dit model is er in 550 ml en 1000 ml. Je kunt heel makkelijk nieuwe filters bestellen want om de zoveel tijd is je filter aan vervanging toe zodat je schoon drinkwater kan blijven drinken. Daarnaast is er ook nog de Sport Bobble waterfles. Deze heeft een maat van 700 ml en is dus net ietsje groter. Wat het handige is aan het design is dat elke Bobble waterfles dezelfde maat filter heeft. Op deze manier kun je dus nooit de verkeerde filter kopen. Daarnaast is er ook nog de Bobble waterfles JUG. Deze JUG is een soort grote kan waar ook een filter in zit. Dit zorgt er dus voor dat je bijvoorbeeld thuis ook gezond water kan drinken. Stel je bijvoorbeeld voor dat deze kan altijd op tafel staat en je altijd gefilterd water drinkt: klinkt gezond toch? Ook bij deze Bobble waterflessen zijn alle filters hetzelfde wat het makkelijk maakt om ze met elkaar uit te wisselen.

De filosofie achter de Bobble waterfles

De Bobble waterfles is ontstaan toen een stel designers met zijn tweeën door de straten van Azië liep. Niet alleen was het moeilijk om schoon drinkwater te vinden, overal lag afval van de mensen die het al wel hadden gedronken. Het werd hun droom en hun passie om het aantal flesjes voor eenmalig gebruik te doen minderen. Zo kwam de Bobble waterfles tot stand. Deze fles is een combinatie van de technologie die het mogelijk maakt overal ter wereld schoon drinkwater te drinken, en een reductie in afval die schoon drinkwater op de lange termijn uit de kraan mogelijk gaat maken over de hele wereld. Als we bijvoorbeeld naar Nederland kijken: in Nederland is het kraanwater zo goed van kwaliteit, maar toch drinkt bijna iedereen uit een plastic wegwerp flesje. Is het gemak? Is het bewustzijn? Met de Bobble waterfles is het voor iedereen mogelijk om op een coole en bewuste manier mee te doen aan het verminderen van afval. Want als je een coole fles hebt die je water nog eens extra filtert zoals de Bobble waterfles dan koop je toch geen spa flesje meer in de supermarkt? Dat is in elk geval de gedachte achter de Bobble fles en ook een van de redenen waarom ik er een heb gekocht. Ook is het leuk om een dergelijke duurzame gedachte cadeau te doen.

Waar kan ik er een kopen?

De Bobble waterfles is op veel plekken te koop maar is op veel plekken voor een zeer hoge prijs te verkrijgen. Op waterfleswinkel.nl is er echter een goede deal voor bijna alle soorten waterflessen. De Bobble waterfles is daar maar 10,99 euro! Verder heeft waterfleswinkel.nl nog veel meer voordelen. Zo kunt u online de waterfles bestellen waarna u hem thuis 14 dagen op zicht kunt hebben. Verzending is zelfs gratis vanaf 50 euro. Verder is het zo dat als u hem vandaag besteld, u hem morgen in huis heeft, wat fijn is als u het product meteen wilt gebruiken of een beetje laat bent met een cadeau kopen. Betalen kan gewoon via iDeal, wat voor veel Nederlanders de fijnste betaalmethode is omdat het veilig via hun eigen bank gaat. En de webwinkel biedt niet alleen de Bobble waterfles aan maar nog veel andere leuke en duurzame producten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de dopper. Van de dopper gaat elk jaar 10% naar schoon drinkwater projecten, en daarnaast bespaart u ook nog op het milieu vanwege de afval besparing die u doet. Dopper flessen ziet u tegenwoordig ook steeds vaker op straat, maar ook steeds meer als relatie geschenk! Ook hebben ze de lego, een fantastische manier om uw kinderen aan het waterdrinken te krijgen. Deze waterfles heeft de vorm van een lego poppetje met een hooft dat je eraf kan schroeven. Ook hebben ze Contigo waterflessen. Deze waterflessen zijn zeer populair bij sporters vanwege het handige drink mondje. Zoals u ziet is er keuze genoeg op waterfleswinkel.nl. In elk geval kunt u de Bobble waterfles er verkrijgen, een cadeau voor jezelf of voor een ander dat ik zeker aanraad vanwege het leuke design, de lekkere smaak water die het maakt, en de duurzame gedachte erachter.


Comments are closed.