Nieuws

De beste koffer koop je bij Reiskofferonline.nl

woensdag, 20-5-2015  

Wanneer je op reis wilt is het hebben van een koffer bijzonder handig. Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat vul je je koffer met de leukste zomerkleding. Ga je op zakenreis dan mogen je nette pak en laptop niet ontbreken. Wat je ook meeneemt in je koffer, je wilt graag alle ruimte hebben. Welke eisen je ook hebt, je vindt jouw koffer bij Reiskofferonline.nl. Misschien wil je ook dat je koffer niet zomaar door iedereen open gemaakt kan worden. Je neemt kostbare dingen mee in je koffer of dingen die gewoon privé zijn en niemand iets mee nodig heeft. In dat geval is een koffer met een cijferslot erg slim. Zo kan alleen jij erbij komen, of degene die ook jouw code heeft. Wanneer je met het vliegtuig op reis wilt wordt er onderscheid gemaakt tussen je handbagage en bagage die in het bagageruim geplaatst moet worden. Een koffer die valt onder handbagage is maximaal 55 cm. Wanneer je koffer voldoet aan deze maten, en een maximum aantal kilo’s, kun je je koffer gedurende de reis gewoon bij je houden. Zeker wanneer je een grote koffer meeneemt die in het bagageruim geplaatst moet worden is het belangrijk dat je een stevige koffer hebt. Je wilt graag dat alles wat je hebt meegenomen er ook zonder beschadigingen weer uit komt. Welke reden je ook hebt om een koffer te kopen, je koopt al je koffers bij Reiskofferonline.nl. Een koffer bestellen bij ons heeft diverse voordelen:

  • gratis verzending
  • gratis retour, mocht je aankoop niet bevallen
  • 30 dagen bedenktijd
  • veilig betalen
  • achteraf betalen
  • binnen 24 uur geleverd

Welke koffer je ook zoekt, wij hebben het in ons assortiment

Op vakantie of op reis gaan doen de meeste Nederlanders minstens één keer in hun leven. Je kunt er voor kiezen om met je eigen auto te gaan of bijvoorbeeld het vliegtuig of de boot te pakken. Hierin hebben we veel keuze. Tegenwoordig is het vliegen lang zo duur niet meer als vroeger, en kun je morgen al aan de andere kant van de wereld zitten. Diverse mensen besluiten in het weekend een paar dagen te spenderen in een lekker hotel in het buitenland. Dit is erg leuk om met vriendinnen te doen of met je moeder. Wie je ook meeneemt, het is belangrijk om goed voorbereid te zijn wanneer je het plan maakt om er een paar dagen tussenuit te gaan. Wil je voor een langere tijd weg dan bestaan ook hiervoor diverse opties. De vliegtuigmaatschappijen stunten regelmatig met lage prijzen. Natuurlijk hoef je niet naar het buitenland om op reis of op vakantie te willen, dit kan namelijk ook hele goed in eigen land. Via het openbaar vervoer kun je heel Nederland doorkruisen. Met je mobiele apparaten bij de hand ben je ook nog eens overal bereikbaar, en kun je gewoon door werken. Waar je ook voor kiest, een goede voorbereiding is het halve werk. Wij leveren alle soorten en maten koffers voor welk doel dan ook. Wij leveren niet alleen diverse koffers, wij leveren jou ook alle informatie die je nodig hebt als het gaat om handbagage. Wil je reizen met het vliegtuig dan bestaan hier geen algemene regels voor wat betreft de bagage die je mee mag nemen aan boord. De eisen zijn per vliegtuigmaatschappij verschillend. Hoe je dan weet welke eisen gelden voor welke maatschappij? Je leest er alles over op onze website. Wij hebben overzichtelijk gemaakt waar je koffer aan moet voldoen qua gewicht en afmetingen. Vervolgens zoek je een koffer die past bij deze informatie. Dankzij ons ruime assortiment slaag je hierin altijd. Wij hebben de mooiste en beste koffers voor jou geselecteerd. De prijsklassen zijn heel divers waardoor er altijd een koffer bij zit die voldoet aan jouw budget. Geregeld hebben wij aanbiedingen, zodat je nóg goedkoper uit bent. Ook zijn al onze koffers gemaakt van uiteenlopende materialen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ABS, polycarbonaat, curv, polyester en polypropyleen. De keuze die je vervolgens maakt is geheel afhankelijk van jouw wensen en gebruiksdoel. Vindt je het handig om een product te hebben met twee of vier wielen? En wil je er één met cijferslot of een hangslot, of zonder slot? Ook qua manieren van openen heb je diverse keuzes. Open je koffers het liefst met een ritssluiting, of heb je liever een vaste sluiting? Welke sluiting je ook zoekt, wij hebben hier een passend product voor.

Showroom in Volendam

Natuurlijk kun je niet alleen voor handbagage bij ons terecht. Wij leveren ook handige tassen om je laptop in mee te kunnen nemen. Tegenwoordig willen we vanuit waar dan ook door kunnen gaan met onze werkzaamheden, en dan is het meenemen van je laptop een verstandig idee. Deze wil je graag mee kunnen nemen zonder dat deze schade oploopt. Ook als het hierom gaat hebben wij de beste producten in ons assortiment. Ook voor schooltassen, aktetassen en kinderkoffers kun je bij ons terecht. Eigenlijk is het teveel om op te noemen. We verwijzen je graag naar onze website waar je zelf kunt zien welke producten wij leveren. Ons bestelproces is erg simpel, en je kunt de volgende dag al genieten van je aankoop. Natuurlijk kun je een groot deel van ons assortiment ook bewonderen in onze showroom in Volendam. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Comments are closed.