Vrije tijd en Hobby

Herstel je energiebalans met energetische psychotherapie

donderdag, 9-8-2018  

Op het moment dat je voelt dat je niet lekker in je vel zit, dat je vermoeid bent of dat je je lusteloos voelt, dan is het heel goed mogelijk dat je energieveld is verstoord. Alles in de wereld is in principe energie. De aard van die energie is niet altijd even duidelijk te vatten, maar we benaderen deze energie op verschillende wijzen. De wetenschap probeert de energievelden op wetenschappelijke wijze in kaart te brengen. Dankzij de moderne techniek hebben we ook de mogelijkheden om die energievelden te zien. Andere mensen benaderen de wereld op een meer spirituele wijze. In dat geval is het niet zozeer een zien als wel een soort van ervaren of voelen. Daardoor ‘zie’ je de energie ook, maar via een andere weg. Op het moment dat je beseft dat ook het menselijk lichaam wordt beïnvloed door energie, dan kun je ook sneller doelgericht naar oplossingen zoeken op het moment dat je je niet goed voelt. Het is namelijk zo dat er een bepaalde balans moet bestaan tussen lichaam en geest. Rondom het lichaam kunnen energetische therapeuten een energetisch veld gadeslaan. Dit veld kan dus verstoord raken en dat kan een impact hebben op je geest en op je lichaam. Punt is vaak ook dat er meteen een wisselwerking ontstaat tussen geest en lichaam. Als één van beide uit balans raakt, dan heeft dit effect op het lijf of op de geest. Daarmee raakt je dus nog verder uit balans en zo kom je al snel in een neerwaartse spiraal terecht. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor energetische psychotherapie. Met energetische psychotherapie kun je de bovengenoemde balans weer herstellen. Maar wat is energetische psychotherapie nu precies? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen, want het klinkt natuurlijk heel mooi, maar als je niet weet wat het is, waarom zou je er dan voor kiezen? Energetische psychotherapie is gebaseerd op het idee dat het menselijk lichaam omgeven is door een subtiel-energetisch veld. Dit veld heeft een directe impact op de groei en ontwikkeling, en dus ook het functioneren, van ons lichaam op cellulair niveau. Op het moment dat er sprake is van een afwijkende ordening in het subtiel-energetisch veld, dan kan dat leiden tot veranderingen in het lichaam. Energetische psychotherapie is er dus op gericht op om die afwijkende ordening te herstellen. Vaak gebeurt dit door de tekorten in het energieveld aan te vullen of om een surplus juist weg te nemen. Daardoor kan de balans als het ware worden hersteld. Dus als je weer in balans wilt komen, kies dan voor energetische psychotherapie.

Waar kan ik terecht voor energetische psychotherapie?

Energetische psychotherapie is natuurlijk niet iets waarvoor je bij de huisarts terecht kunt. De huisarts zal je al snel doorverwijzen of paracetamol voorschrijven. Mocht je dus specifiek op zoek zijn naar energetische psychotherapie, dan kun je terecht op de site van bodymindhealing.nl. Hier vind je alles wat je wilt weten over bodymindhealing en je kunt hier dus ook terecht als je op zoek bent naar een behandeling. Qua informatie vind je hier ook meteen van alles. Zo kun je je inlezen over gevarieerde onderwerpen als:

  • Reconnection Healing
  • Quantum Entrainment
  • Mantak Chia
  • Klankhealing
  • SRT

Indien het veld rondom energetische psychotherapie nieuw voor je is, dan kun je de site dus ook prima gebruiken om jezelf wijzer te maken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Wil je langskomen en gebruik maken van energetische psychotherapie, dan kun je altijd even contact opnemen. De contactgegevens vind je op de site.


Comments are closed.