Vrije tijd en Hobby

Breng orde in de chaos met personal coaching in Amsterdam

vrijdag, 14-12-2018  

Een drukke en veeleisende baan kan er soms voor zorgen dat u geen tijd heeft om te sporten. Daarnaast kunt u er altijd mee bezig blijven in uw hoofd, ook wanneer u vakantie heeft of een paar dagen vrij. Op dat moment kan personal coaching in Amsterdam u helpen. Zo heeft u niet alleen een uitlaatklep naast uw drukke baan, maar staat u met personal coaching in Amsterdam ook steviger in uw schoenen. Personal coaching in Amsterdam voorkomt dat u vroegtijdig met een burn-out thuis komt te zitten, omdat die verantwoordelijke baan die u zo graag wilde hebben toch net te veel van u vraagt. Zo vergt u met personal coaching in Amsterdam het uiterste van u zelf, zonder dat u er mentaal aan onderdoor gaat. Ontdek de mogelijkheden die AB INTUS op het gebied van personal coaching Amsterdam te bieden heeft en maak direct nog een afspraak om uw leven te veranderen.

Personal coaching in Amsterdam geeft u weer energie

Met personal coaching in Amsterdam kunt u zichzelf fysiek en mentaal beter gaan voelen. Zo kunt u uw drukke leven weer aan en kunt u, zodra u in de auto naar huis zit, al uw werk van u af laten glijden. Personal coaching in Amsterdam is er daarnaast voor iedereen. U vindt, door middel van personal coaching in Amsterdam, manieren om meer te doen in minder tijd. Daarnaast leert u ook:

  • Rust te vinden op momenten dat het kan
  • Presteren op topniveau
  • Omgaan met kritiek
  • Omgaan met onverwachte wendingen in uw planning

Doordat u deze houvast krijgt van een personal coach, staat u nooit meer voor verrassingen. Iedere situatie, hoe stressvol dan ook, leert u op gepaste manier het hoofd te bieden. Een burn-out is zo geen probleem meer, doordat u weet wanneer u rust moet nemen om uzelf weer op te laden. Zo kunt u weer genieten van uw leven en uw promotie op het werk, terwijl u na werktijd alle energie kwijt kan bij een personal coach. U zult zien dat u meer energie heeft en de wereld aan kunt en dat met een paar simpele trucs en conditie. Na iedere intensieve training en begeleiding weet u beter om te gaan met de onverwachte situaties en stress die uw dagelijks leven met zich meebrengt. U vindt meer rust en balans tussen werk en vrije tijd. Deze coaching bieden wij aan voor schappelijke tarieven, zodat het voor iedereen toegankelijk blijft.

Verbeter uzelf en sta weer sterk in het leven

AB INTUS is uw specialist op het gebied van personal coaching in Amsterdam. Wij helpen mensen om het beste uit zichzelf te halen, zich ervan bewust te maken dat het mogelijk is gelukkiger, effectiever, gezonder en met meer voldoening in het leven te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat niet alles wat gebeurt aan de buitenwereld gewijd kan worden, maar dat er ook zaken bij onszelf te verbeteren zijn. Door onszelf mentaal sterker te maken, kunnen wij struikelblokken transformeren tot de weg naar geluk. Onze werkelijke kracht zit namelijk van binnen en daar willen wij samen met u naartoe werken. Wij garanderen u doorzettingskracht en moed om iets van het leven te maken, maar ook om te beseffen dat we inhoud en betekenis kunnen geven aan ons leven. Als u meer wilt weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Onze contactgegevens kunt u vinden op https://www.abintus.nl/. Hier kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.


Comments are closed.