Nieuws

De beste horren koopt u bij Sungo

dinsdag, 23-6-2015  

sungo-zonwering - horrenWelkom bij Sungo waar u terecht kunt voor zonwering en montage. Onze totaaloplossingen worden altijd toegespitst op de vraag die u heeft. Bent u op zoek naar horren? Kijk dan eens online naar ons assortiment, want hier vindt u de geschikte horren waar u naar op zoek was. Mocht u een speciale wens hebben, en u heeft hiervoor een product nodig dat speciaal voor u op maat gemaakt dient te worden, dan kunt u deze vraag altijd bij ons neerleggen en dan zorgen wij dat wij maatwerk leveren. Dat is onze expertise, al meer dan vijftien jaar! Daar zijn wij trots op. Dat mag u gerust weten! Het is weer voorjaar en daar genieten we allemaal met volle teugen van. Zodra de eerste zonnestraaltjes onder witte velletjes beschijnen rennen we naar het terras of haasten we ons naar de tuin of de veranda om dat kleurtje te krijgen waar we al de hele winter in stilzwijgen naar verlangden. ‘Straks als de zon schijnt,’ fantaseerde we en nu is de dag dan eindelijk daar en mogen we deuren opengooien! Ramen en deuren worden dan ook direct opengezet. Laat het voorjaar maar beginnen! Maar hoewel het natuurlijk genieten geblazen is van de zon, komen er in het voorjaar ook meer beesten en insecten op het licht af en dan komen horren goed van pas, want deze zorgen ervoor dat insecten niet uw huis binnen kunnen dringen om voor onrust te zorgen. Dat scheelt een hoop ongemak. Horren fungeren bij uitstek als insectenwering. Dat zorgt ervoor dat u geen last heeft van beestjes die rond uw bord vliegen of die u in de nacht van uw nachtrust beroven en dat is heel wat waard! Bekijk daarom snel de mogelijkheden van onze horren en als u horren op maat wilt laten maken neem dan gerust even contact met ons op. Wij leveren graag maatwerk en vinden het belangrijk om aan al uw wensen tegemoet te komen! Wat voor soorten insectenwering wij aanbieden loopt sterk uiteen. Maar de volgende insectenwering vindt u in elk geval in ons uitgebreide assortiment:

  • deurhorren
  • raamhorren
  • rolhordeuren
  • voorzethorren
  • inklemhorren

Mogelijkheden voor het bestellen van horren

U ziet dat u diverse mogelijkheden heeft om horren te bestellen. Maar wat is nu voor u de juiste keuze? De juiste keuze maken kunt u doen op basis van informatie die wij u verstrekken, maar daarvoor hebben wij informatie van u nodig, zodat wij u op de juiste manier kunnen bedienen van advies. Bent u op zoek naar bescherming tegen insecten bij de deur of bij een raam? Waar wij u altijd attent op maken is de mogelijkheid van deurhorren. Maar daarbij laten wij niet onvermeld dat u er rekening mee moet houden dat het voor huisdieren, net als voor de insecten die u buiten wenst te houden, moeilijk is om naar binnen of naar buiten te komen met deze horren. Daarom stellen wij u altijd de vraag of u huisdieren heeft en komen wij met een voorstel dat bij uw situatie past. U wilt insecten graag op afstand houden, maar u wilt uw dier niet uit- of insluiten! Insecten buiten de deur houden is in sommige seizoenen echt een noodzaak. Muggen, vliegen, bijen en andere insecten die in uw woning rondvliegen; het is een bron van irritatie. Maar daar komt nog bij dat het ook ongezond is om insecten in uw woning rond te hebben vliegen en zeer onhygiënisch. Wij vinden het bij Sungo belangrijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn en daar valt het geven van het juiste advies zeker ook onder. De juiste horren kiezen doet u dan ook bij Sungo! Sungo komt met maatoplossingen. Wij hebben vele jaren ervaring en dat heeft er voor gezorgd dat wij snel kunnen zien hoe wij aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Wij delen de kennis die wij hebben opgedaan door onze ervaring graag met u. Schroom dan ook niet wanneer u een vraag heeft over een van onze producten. Wij helpen u namelijk op ieder moment graag verder en bedienen u van advies over het product waar u naar op zoek bent!

Sungo voor zonwering en montage

Genieten van het buitenleven is heerlijk. Maar het is wel zaak dat u zich tegen de zon beschermt. Dat doet u met de zonwering van Sungo. Niet alleen kunt u namelijk kiezen uit zaken als kwalitatieve horren, ook voor tal van soorten zonwering bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Zo bieden wij u zonwering speciaal geschikt voor binnen, zonwering speciaal geschikt voor buiten, rolluiken en overkappingen speciaal geschikt voor het terras. Wij kunnen u zeggen dat wij alleen maar producten leveren van de beste kwaliteit. Ook kunt u onze producten in diverse soorten, maten en kleuren bestellen. Wanneer u bijvoorbeeld graag een rolluik plaatsen wilt, dan wilt u wellicht dat dit wat betreft kleur aansluit bij uw woning of de kleur van uw deur. Als bedrijf zijn wij gevestigd in de plaats Lopik. Door de jaren hebben wij een goede naam opgebouwd en dat bewijzen de vele tevreden klanten die bij ons hun zonwering en toebehoren aanschaffen. Wanneer een product bij ons heeft aangeschaft, en u wilt een functie toevoegen zoals bijvoorbeeld het elektrisch maken van een rolgordijn, dan is dat geen enkel probleem. U kunt namelijk voor montage en tevens voor reparatie ook op ieder moment bij ons terecht!


Comments are closed.