Vrije tijd en Hobby

Dé escape room van Amsterdam

zaterdag, 10-11-2018  

Wanneer je op zoek bent naar een escape room in Amsterdam ben je bij Save Amsterdam aan het juiste adres. Zij bieden de escape room in Amsterdam in drie experiences die meer bieden dan elke andere escape room in Amsterdam. We nemen de verschillende varianten, waarover je meer op saveamsterdam.com kunt lezen, met je door.

Welke escape room in Amsterdam kies jij?

Save Amsterdam heeft drie verschillende varianten op de escape room in Amsterdam, namelijk:

  • De Black Hole
  • De Water Flood
  • De Zombi Apocalypse

Drie uitdagende escape rooms die voor spanning en sensatie zorgen en volledig zijn ingericht op deze thema’s. Bij de Black Hole ga je de ruimte in om te ontdekken dat Amsterdam op het punt staat om in een zwart gat opgezogen te worden. In een race tegen de klok ga je als team aan de slag om onze hoofdstad van de ondergang te redden. De Zombi Apocalypse is een escape room in Amsterdam waarbij je vecht tegen een virus dat mensen in zombies verandert. Weet jij het virus met jouw team te bedwingen? Of wordt uiteindelijk het virus ook jullie ondergang. De escape room in Amsterdam met de naam Water Flood grijpt terug naar de relatie die deze stad heeft met water en dan met name de strijd die Amsterdam altijd met water heeft gevoerd. De gemalen werken niet meer en er is niemand om deze waterpomp weer actief te maken. Wordt Amsterdam het volgende Atlantis, of weet jou team jullie voeten droog te houden? Drie bijzonder spannende escape rooms dus die jij met jouw vrienden, collega’s of wie er ook maar in jouw team deelneemt, kunt binnentreden om de uitdaging aan te gaan en de wereld van de ondergang te redden.

Praktische zaken en meer

Save Amsterdam organiseert elke escape room in Amsterdam aan de Cornelis van Alkemastraat 69-73 in Amsterdam. Dit is vlak bij de Sloterplas en er kan in de buurt geparkeerd worden bij de P+R Comeniusstraat. Ook voor mensen van buiten de stad die een escape room in Amsterdam willen doen is deze locatie dus goed te bereiken. Een escape room is een goede activiteit voor vrienden, maar ook voor zakelijke gelegenheden. Voor teambuilding is een escape room in Amsterdam de uitgelezen kans om te zien wie er natuurlijke leiders zijn, wie goed kan analyseren en om onderlinge banden te versterken. Daarbij is het mogelijk om de drie verschillende escape rooms samen te bespreken, zodat ook bij grotere aantallen boven 50 spelers een teamuitje georganiseerd kan worden. De drie kamers samen hebben een capaciteit van 30 personen per uur, waardoor in twee shifts het spel gespeeld kan worden. De mensen die niet het spel spelen kunnen echter op een bioscoopscherm meekijken naar de activiteiten van de teams die bezig zijn om de wereld te redden. Voor de mensen die in de tweede lichting zitten is dit erg leuk, omdat zij hiermee fanatieker worden om de strijd aan te gaan. Voor de mensen die net ontsnapt zijn is het weer leuk om te zien of de tweede mensen in de tweede shift net zo snel de geheimen ontdekken die jullie eerder hebben ontdekt. Niets is leuker tijdens een escape room in Amsterdam om relaxed achterover te leunen en onder het genot van een snack en een drankje te zien hoe anderen de dilemma’s en opdrachten uitvoeren. Op de website saveamsterdam.nl staande prijzen per persoon aangegeven en per kamer, daarbij is het afhankelijk van de dag en het tijdstip wat de prijzen zijn. Daarnaast kan het team van Save Amsterdam goed helpen bij het maken van een reservering voor grotere groepen.


Comments are closed.