Nieuws

De klantenservice van Take Care Now

maandag, 26-2-2018  

Take Care Now klantenservice | via Telefoonnummer 0900-0700

Take Care Now, oftewel de Studenten Zorgverzekering, was de zorgverzekering voor studenten. Je kon op verschillende manieren korting krijgen op je verzekering hier en het paste perfect bij de leefomstandigheden van studenten.

  • Vaccinaties
  • Anticonceptie
  • Fysiotherapie

Dit waren bijvoorbeeld een aantal dingen die opgenomen waren in het pakket. Ook bij deze zorgverzekering was het natuurlijk belangrijk om goed te kijken naar wat er precies in het basispakket zat en vervolgens kon je daar dan de juiste aanvullende pakketten bij kiezen. Niet alleen de inhoud van de zorgpakketten was bij Take Care Now was gericht op studenten, ook de prijs was dus een stuk betaalbaarder dan bij veel andere zorgaanbieders. Er waren dan ook genoeg studenten die graag via de klantenservice van Take Care Now hun zorgverzekering afsloten. Inmiddels bestaat deze zorgaanbieder niet meer, maar je kunt nog wel steeds terecht bij de moederverzekeraar: Het Zilveren Kruis. Hier hebben ze in plaats van de klantenservice van Take Care Now, nu hun eigen klantenservice waar je mee contact kunt opnemen om te zien wat zij allemaal voor jou kunnen betekenen. Op die manier kun je het een stuk makkelijker voor jezelf maken. Niet alleen bij de klantenservice van Take Care Now vonden ze het belangrijk om jou als student het beste van het beste op het gebied van zorgverzekeringen te bieden, ook wanneer het aankomt op Het Zilveren Kruis voorzien ze je graag hierin.

Niet langer de klantenservice van Take Care Now

Was je ooit klant bij deze zorgaanbieder en wil je graag weten wat Het Zilveren Kruis ervoor in de plaats heeft gebracht? Neem dan contact op met de huidige versie van de klantenservice van Take Care Now. Het is in Nederland niet alleen verplicht voor iedereen boven de 18 jaar om een zorgverzekering te hebben, maar het is ook belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt op dit gebied. Stel dat je ineens zorg nodig hebt. Als student heb je het vaak niet heel erg breed, dan is het toch wel heel erg vervelend als je niet naar de dokter kunt gaan omdat je de rekening niet kunt betalen. Dankzij een uitstekende zorgverzekering die is afgesteld op jouw levensstijl, kun je dit soort situaties makkelijk vermijden. En dankzij de zorgtoeslag is het voor iedereen te betalen. Wil jij hier graag meer over weten? Neem dan contact op met de huidige klantenservice van Take Care Now en informeer hier naar de mogelijkheden die ze voor jou hebben. Ook bij Het Zilveren Kruis vinden ze het belangrijk om jou op de best mogelijke manier te helpen. Bel daarom vandaag nog de huidige klantenservice van Take Care Now.

Haal het beste uit je zorgverzekering

Je goed verzekeren is altijd belangrijk, daar weten ze bij Het Zilveren Kruis alles van. Wil je meteen met de juiste afdeling doorverbonden worden wanneer je contact opneemt met de huidige klantenservice van Take Care Now? Kom dan eerst naar de website van De Klantenservice.nl. Niet alleen kun je hier de actuele gegevens vinden van de klantenservice van Take Care Now, ook hebben ze hier het keuzemenu dat je te horen zult krijgen voor je uitgewerkt. Je hoeft deze dus niet helemaal af te luisteren. Dit kost vaak de nodige minuten en daar betaal je natuurlijk ook voor. Als jij dit ook zonde van je geld vindt, kom dan eerst naar de website van De Klantenservice.nl en vind hier de gegevens die je nodig hebt. Aan de hand daarvan kun je dan bijvoorbeeld de klantenservice van Take Care Now bellen en meteen de juiste medewerker aan de lijn hebben. Lees meer…


Comments are closed.