Nieuws

De mogelijkheden van kunstgras

donderdag, 14-1-2016  

Vario-kunstgras.nl - KunstgrasHet zal u niet onbekend zijn, maar met kunstgras heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Steeds meer mensen gaan ertoe over dit rondom of zelfs op hun huis te gebruiken. Maar niet alleen privépersonen schaffen kunstgras aan, ook andere instanties doen dat geregeld. Om kort te gaan noemen we de volgende drie typen partijen:

  • particulieren
  • bedrijven
  • overheden

Bedrijven die graag niet echt gras willen gebruiken kunnen dat dus eveneens doen. En ook overheden melden zich om kunstgras aan te schaffen. Denkbaar is bijvoorbeeld dat zij ergens een speelveldje voor de kinderen uit een bepaalde buurt willen aanleggen. Dan is nepgras een veel betere keuze. Het heeft erg veel voordelen. In de eerste plaats is er haast geen onderhoud voor nodig. Echt gras heeft dat wel. U hoeft het ook geen water te geven, het materiaal redt zichzelf wel. Hoogstens moet er een keer een mannetje langskomen om een en ander te herstellen, maar in de regel is dat niet nodig. Waar de overheid kunstgras evenzeer voor gebruikt, is voor het zogenaamde landscaping. Een parkje kan net wat mooier worden door er een groen strookje bij aan te leggen. Maar ook in andere openbare ruimtes ziet men het wel terug. Zogenaamde valondergronden kunnen daaraan worden toegevoegd. Bedrijven kiezen juist wel eens voor kunstgras op een dakterras of ander luxueus iets. En bij de aanleg van sportvelden is het materiaal ook veelgebruikt. Voetbal, hockey en andere sporten worden immers in steeds afnemende mate op echt gras gespeeld. Misschien kijkt u wel eens naar het vaderlandse betaald voetbal op tv en moet u dan toch constateren dat er steeds meer clubs uit de hoogste divisie en die net daaronder opteren voor kunstgras. U kunt zich dus aansluiten bij een enorme rij afnemers van dit gras. Zoek maar eens op internet naar de diverse mogelijkheden.

Advies over kunstgras

Heeft u eenmaal besloten kunstgras te willen kopen, dan blijft nog een vraag over. Want waar kunt u dat nou het beste gaan doen? En hoe moet dat dan precies? Heb geen nood en wees niet in paniek. Want wij van het zeer goed bekendstaande bedrijf Vario helpen u maar wat graag. Persoonlijk advies voor u, uw bedrijf of aan overheden is waar wij voor staan. Hoe valt uw tuin op een zo fraai mogelijke manier in te richten, onder meer door het gebruik van kunstgras? Wij vertellen het u. Hoe leg ik een nieuw sportveld aan, eveneens met deze stof? Wij treden met u in overleg. Hoe maakt u een daktuin bij uw kantoor? Ook van die markt zijn we thuis. Daarom is het zaak om een offerte op te vragen. Wij stellen speciaal voor u als toekomstige klant een gerichte offerte op. Daarbij krijgt u gelijk al een projectplan met opmaak van het ontwerp en tekeningen tot in detail uitgevoerd. U ziet hierbij gelijk wat de kosten zijn. Tevens verschaft de offerte inzicht in onze werkwijze. Tot slot zal de daarbij horende planning uit de doeken worden gedaan, zodat u weet waar u aan toe bent. En precies hierin onderscheiden we ons van onze concurrenten. Die roepen namelijk wel altijd dat de klant koning is, maar in de praktijk komt daar in het geheel niets van terecht. Bij ons is het echter andere koek. Wij helpen u maar wat graag en zullen nooit zonder uw vooraf gegeven toestemming kunstgras aan gaan leggen, dat zou immers te zot voor woorden zijn. In zee gaan met een van onze concullega’s op het gebied van kunstgras is dus in wezen een van de meest domme dingen die u kunt doen. Nee, ga in plaats daarvan gewoon naar ons toe. Wacht, gaat daar de telefoon al?

Vario: Masters in Green

Wij van Vario hebben, al zeggen we het zelf, een erg leuke leus bedacht die onze werkzaamheden rondom kunstgras goed weergeeft. Deze slogan is: Masters in Green. Want het mag dan wel om kunstgras gaan, maar dat brengt nog niet mee dat het niet groen moet zijn. Een beetje meer groen in uw leven zal ongetwijfeld voor een hoop plezier zorgen, zo dachten we. Niet voor niets zijn we al voor vele projecten gevraagd. Eentje daarvan is zelfs het aanleggen van kunstgras op de meest moeilijke plekken in het fraaie en leuke Madurodam. Wilt u dus een echt betrouwbare partner, dan is het zaak uzelf tot onze firma te wenden. Vele illustere klanten zijn u al voorgegaan en u heeft hier en nu de kans zich daarbij aan te sluiten. Wacht niet langer, maar neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden ook bij u in de buurt te bespreken. Want echt goed kunstgras koopt u bij ons. Het gehele proces zullen we u bijstaan, dus dat is van A tot Z. Het begint al met de planning en eindigt met het laatste strookje door u besteld kunstgras. Wilt u graag een impressie te zien krijgen van ons werk? Surf dan snel naar onze homepage. Via een menuutje komt u zo terecht bij de meest prachtige foto’s van allerlei typen kunstgras. Maar ook kunt u een bezoekje brengen aan onze showtuin, gevestigd in het fraaie Lichtenvoorde, gemeente Oost Gelre, provincie Gelderland. Als u dat op prijs stelt, gooien we zelfs de hele toko open op een avond of op zaterdag. Er moet dus altijd wel een moment te vinden zijn waarop u het door ons aangelegde kunstgras kunt gaan bewonderen. Excuses heeft u niet meer.


Comments are closed.