Vrije tijd en Hobby

Denkt u erover om een Segway te kopen?

donderdag, 13-12-2018  

Een Segway kopen is iets wat u alleen kunt doen bij een gespecialiseerde dealer. Een Segway kopen doet u daarom het beste bij Ninebot Flevoland. Waarop u moet letten wanneer u een Segway wilt kopen onderzoeken we door een kijkje te nemen op www.ninebotflevoland.nl, de website van deze dealer. U zult hierbij denken wat de naam Ninebot te maken heeft met Segway. Dit komt omdat Segway onlangs is overgenomen door de fabrikant van Ninebot, de Chinese variant van dit vervoersmiddel. Laat u dus niet misleiden door de naam, u bent hier aan het juiste adres om uw Segway te kopen.

Waar moet u op letten wanneer u een Segway wilt kopen

Een Segway kopen van Ninebot doet u eenvoudig bij Ninebot Flevoland en het is belangrijk om u hierbij goed te laten informeren over de mogelijkheden van het apparaat, over alle mogelijke accessoires die u hierbij kunt verkrijgen en over de belangrijkste gebruiksweetjes die u moet weten. U kunt bijvoorbeeld bij de aanschaf denken aan:

  • De Ninebot Segway zelf
  • De externe batterij
  • Veiligheidsopties

Het is heel verstandig om u goed in te lezen in het product en u goed te beseffen waarvoor u de Segway wilt kopen. Al sinds enkele jaren is de Segway niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Het is een populair vervoersmiddel waar bijvoorbeeld de politie al veel baat bij heeft gehad. Daarnaast wordt op veel locaties aan toeristen een Segway tour aangeboden om op deze manier steden te verkennen. Vooral wanneer in één stad of één gebied een aantal bijzondere locaties bezocht moeten worden, die relatief ver van elkaar gelegen zijn. De Segway biedt de mogelijkheid om het landschap te ervaren, om gezamenlijk van locatie naar locatie te bewegen en om ieder op zijn eigen tempo te laten volgen. Tegenwoordig is dit ook populair aan het worden onder particulieren die de Segway kopen om naar het werk te gaan, of om op pad te gaan in de eigen woonplaats. Het voordeel van de Segway is dat het een heel mooi en compact apparaat is dat eenvoudig te parkeren is. Het is klein genoeg om door de kleinste steegjes te kunnen bewegen en het is daarnaast zeer wendbaar, waarmee goed geanticipeerd kan worden in het verkeer. De Segway is daarmee een goed alternatief voor de fiets en het voordeel daarbij is tevens dat het vrijwel geen inspanning vraagt van de bestuurder om een Segway te bereiden. Het system is zo ingesteld dat iedereen de Segway kan bereiden en ermee overweg kan in het verkeer. Een Segway is voor u dus de uitkomst, wanneer fiets, auto en openbaar vervoer voor u geen optie zijn.

De aanschaf van een Segway

Gaat u een Segway kopen dan is het natuurlijk van groot belang om u goed te laten informeren over de verschillende typen die er verkrijgbaar zijn. Kijken we bijvoorbeeld naar de Ninebot Elite, dan heeft u een accu van 650 watt en een actieradius van 30 kilometer. De Segway wordt rijklaar afgeleverd en dat is uniek voor Ninebot Flevoland, omdat deze in Lelystad gevestigde leverancier in tegenstelling tot andere leveranciers deze dienst wel levert. De Segway wordt geleverd met twee remote keys die als diefstalbeveiliging dienen en uiteraard een oplaadsnoer om de accu mee op te laden. Deze Segway is een echt lichtgewicht met slechts 21 kilogram. De motor is zo sterk dat hij een vermogen heeft om 1000 kilogram mee te trekken. Daarnaast krijgt u uitgebreid instructies over het gebruik, waarmee u bij thuiskomst direct uw Segway kunt berijden en er veel plezier van kunt beleven.


Comments are closed.