Vakantie en Recreatie

Een goede tijd met de busreizen in Kroatie

donderdag, 14-7-2016  

effeweg - busreizen kroatieStaat Kroatië al een tijdje op uw wensenlijstje van landen die u graag wilt bezoeken? Dan is dit uw kans om dat voor een leuke prijs. Met de busreizen in Kroatie wordt u meegenomen naar dit prachtige land en in acht dagen tijd ziet u de mooiste plaatsen die dit land te bieden heeft. Kroatië is erg in opkomst de afgelopen jaren en steeds meer toeristen gaan er dan ook heen om er een heerlijke vakantie te hebben. Het is een veelzijdig land waar u veel uiteenlopende dingen kunt doen. Zo zijn er prachtige stranden, maar ook op cultuurgebied zult u zeker niet teleurgesteld worden. De steden en pittoreske dorpjes zijn heerlijke plaatsen om mooie wandelingen te maken en echt tot rust te komen. Wist u bijvoorbeeld dat Kroatië honderden kilometers aan kust heeft en daarnaast ook een heleboel eilanden heeft die u kunt bezoeken? Het heerlijke Middellandse zeeklimaat zorgt er daarnaast voor dat het weer altijd aangenaam is. Of u nu tijdens de zomer, herfst, winter of lente gaat, het is altijd prima vertoeven in dit land. Met de busreizen in Kroatie ontdekt u dit land op een hele aangename manier. Zo bezoekt u bijvoorbeeld:

  • Grotten van Postojna
  • Porec
  • Plitvice meren
  • Gouden eiland

De busreizen in Kroatie nemen u dus mee op ontdekkingstocht door dit mooie land. Er is geen betere manier om uw vakantie door te brengen. U hoeft zelf niets te regelen. Het boeken van de reis is een van de weinige dingen waar u over na moet denken en wat u zult moeten doen. De rest is allemaal al voor u uitgedacht en georganiseerd. De busreizen in Kroatie kunt u echter wel een hele eigen invulling geven. Wilt u niet mee met een bepaalde excursie? Dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Sommige onderdelen van het programma zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Dit staat duidelijk aangegeven in het programma en u kunt er dan dus ook voor kiezen om niet mee te gaan.

Een optie nemen op de busreizen in Kroatie

Heeft u een van de busreizen in Kroatie op het oog, maar weet u nog niet zeker of u deze kan of wil boeken? Dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een optie op de reis te nemen. Hiervoor neemt u telefonisch contact op met de klantenservice. Zij zullen u dan meer vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Dit is een fijne mogelijkheid voor als u graag mee wilt met een van de busreizen in Kroatie, maar bijvoorbeeld nog niet weet of u wel vrij kunt krijgen van uw werk. Door een optie op de reis te nemen blijft uw plek dus een paar dagen gereserveerd en kunt u regelen dat u vrij krijgt. Heeft u een van de busreizen in Kroatie geboekt, maar kunt u onverwacht toch niet mee? Dan zijn er een aantal opties voor u. Als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten tijdens het boeken bij effeweg.nl dan kunt u, mits met een gegronde reden, de reis kostenloos annuleren. Heeft u elders een annuleringsverzekering? Dan zult u daar moeten bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn. In deze situatie is het ook mogelijk om de reis aan iemand anders over te dragen. Wanneer u toch niet mee kunt op een van de busreizen in Kroatie dan moet u dit zo snel mogelijk doorgeven zodat de annulering voor u in orde gemaakt kan worden. Wanneer een reis niet helemaal vol komt te zitten dan kan effeweg.nl er ook voor kiezen om de reis te annuleren. Gebeurt dit? Dan wordt u hiervan natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Als er een gepaste oplossing is dan wordt u deze aangeboden. In alle gevallen krijgt u in ieder geval uw geld terug zonder bijkomende kosten.

 

Uw bagage mee tijdens de busreizen in Kroatie

Tijdens de busreizen in Kroatie wilt u natuurlijk voldoende bagage meenemen om u acht dagen mee te redden. Iedere passagier mag dan ook een koffer en een (kleine) handbagagetas meenemen. Helaas is er geen ruimte in de bus om meer mee te nemen. Bent u slecht ter been en heeft u een rollator of rolstoel nodig? Dan mag u deze uiteraard meenemen onder de voorwaarde dat de rollator of rolstoel ingeklapt kan worden. Wanneer u moeite heeft met lopen is het wel verstandig om goed te kijken naar het programma. Niet alleen om te zien wat u allemaal te wachten staat, maar voornamelijk of u mee kunt doen met de activiteiten. Geef tijdens het boeken van de busreizen in Kroatie ook altijd eventuele bijzonderheden aan. Denk hierbij dus inderdaad aan of u slecht ter been bent, maar ook speciale dieetwensen of andere belangrijke zaken kunt u tijdens het boeken van de busreizen in Kroatie doorgeven. Hier kan dan rekening mee gehouden worden. Bij effeweg.nl willen ze dat u een goede vakantie heeft en daar gaan zij dan ook zeker voor zorgen. Met een geweldig programma tijdens de busreizen in Kroatie en een leuke reisbegeleider is er altijd wel een activiteit om te doen en dingen om te beleven. Doordat u met een groep reist hoeft u zich nooit alleen te voelen en is er altijd wel iemand om mee te praten of een bepaalde bezienswaardigheid mee te bezoeken. Haal dus het beste uit de busreizen in Kroatie en geniet met volle teugen. Wilt u mee met de busreizen in Kroatie? Boek dan vandaag nog!


Comments are closed.