Vakantie en Recreatie

Geweldig vakantiepark in Collendoorn

zaterdag, 13-6-2015  

PonyParkCity - VakantieparkWilt u graag dichtbij op vakantie gaan? Komt u dan eens naar ons vakantiepark toe. Wij zijn te vinden op de volgende website alwaar u veel informatie kunt vinden over het reilen en zeilen binnen ons vakantiepark: ponyparkcity.nl. Dit vakantiepark bestaat al vele jaren en staat bekend om zijn gastvrijheid en laagdrempeligheid. Iedereen is hier dan ook welkom, jong en oud. De kinderen krijgen zelfs een pony ter beschikking die ze tijdens hun verblijf in het vakantiepark kunnen voeren en kammen. Ook bereiden kan natuurlijk. We hebben maar liefst 200 pony’s in onze megastal en dat maakt het tot een van grootste ponystallen in de wereld. We zijn in ieder geval de grootste van Europa en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. Bent u nu ook al nieuwsgierig geworden naar dit vakantiepark? Dan vindt u op de website alle informatie dat u nodig hebt om bij ons te reserveren. Maar doet u dit wel snel. Ondanks onze grote capaciteit aan huisjes moet u wel voortijdig reserveren want in het hoogseizoen is het er altijd gezellig druk. En hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Dat is in ieder geval hoe wij daar over denken. En naast het vakantiepark is er natuurlijk ook nog het beroemde en vermaarde attractiepark in Slagharen. Als u in het vakantiepark verblijft dan hebt u gratis toegang tot het attractiepark. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer maar boek vandaag nog. Kijkt u maar eens naar de vele foto’s op de website, die zullen u vast en zeker doen overtuigen dat dit vakantiepark meer dan de moeite waard is om eens te komen bezoeken. En we hebben iets nieuws: Viva Mexico. Dat is een overheerlijk Mexicaans in het hartje van ons park. Kom hier dan ook eens eten en geniet ven verrukkelijke taco’s, biertjes of kom er eens bowlen en spelen op een van de vele speelautomaten!

Dichtbij op vakantie? Kiest u dan eens voor ons vakantiepark

Wat is er zoal te oden in ons vakantiepark? Kijkt u maar eventjes naar het volgende lijstje en laat u overtuigen.

  • Gezellig barbecueën op de Amerikaanse manier met het hele gezin. Geef de spareribs maar door in ons vakantiepark.
  • Er is een speciale WigWam Kids Club waar de kleinsten onder ons, uiteraard onder toezicht, in dit vakantiepark fijn kunnen knutselen, tekenen en net als echte indianen de regendans kunnen dansen.
  • Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld eens een aantal rondes maken op een echt cowboypaard. Of breng een bezoekje aan Viva Mexico. Dit is zowel een restaurant als bowlingcentrum en dat is nog lang niet alles. Er is hier zo veel te doen dat u alleen hier al dagen bezig zult zijn.
  • En er is zelfs gratis onbeperkt toegang tot het attractiepark in Slagharen. Met het treintje kunt u vanaf het vakantiepark hier naartoe rijden, zo vaak u maar wilt!
  • Ook kunt u bij ons midgetgolfen en is er een heuse kinderboerderij met lieve minivarkens, schapen, geiten en nog veel meer aaibare diertjes.
  • Dit vakantiepark is uiteraard ook een ponypark en uw kinderen krijgen er dan ook een heuse pony bij om te verzorgen tijdens hun verblijf in het vakantiepark.

U leest het, u zult geen omkijken meer hebben naar uw kinderen. Dat klinkt u allicht als muziek in uw oren want bij ons zijn ze in goede handen. Bij ons werken enkel gerenommeerd personeel die verstand hebben van veiligheid en gezelligheid. Zo kunt u eventueel even lekker in de zon gaan liggen met een koel glas bier of wijn terwijl uw kinderen zich ergens anders in het park vermaken onder ons toeziend oog. Bekijkt u trouwens ook eens een van de vele reviews die fans hebben achtergelaten. Wij zijn altijd erg blij met deze eerlijke feedback en we hopen u er dan ook mee te kunnen overtuigen dat ons vakantiepark the place to be is!

Meer weten? Kijkt u dan vlug eventjes op de website

Niet voor niets hebben we al zes jaar op rij de prijs voor beste vakantiepark in Nederland gewonnen. Wij doen dagelijks ons uiterste best om het iedereen naar zijn of haar zin te maken en daarom zijn we er ook erg trots op dat we de Zoover award zo vaak gekregen hebben. Maar dat betekent niet dat we op onze lauweren zijn gaan rusten want we willen iedereen in de toekomst kunnen blijven verrassen in ons vakantiepark. Hebt u daarom nog op- of aanmerkingen of allicht geniale ideeën? Dan doet u ons hier een groot plezier mee door dit te eventjes te melden. Daarom kunt u ons direct bellen of e-mailen, alle feedback is bij ons welkom. Ook als u gewoon vragen hebt over het vakantiepark kunt u bij onze klantenservice terecht. U kunt hen daadwerkelijk het hemd van het lijf vragen dus schroom niet langer maar klim in de pen. Mocht het slecht weer zijn, en dat kan natuurlijk gebeuren in dit land, dan is er altijd nog de grote westernhal genaamd “Lucky Town”. Daar gaan we dan coole vorstellingen geven en er is ruimte voor iedereen want de oppervlakte is meer dan 5500 meter. Maar we gaan er maar vanuit dat het lekker weer is zodat u kunt luieren of heel actief kunt gaan tennissen, voetballen en nog veel meer. Kijkt u dan ook snel eens op de site naar alle mogelijkheden en reserveer vandaag nog!


Comments are closed.