Vakantie en Recreatie

Het leukste vrijgezellenfeest in Twente

zaterdag, 13-4-2019  

Als je voor de bruid of bruidegom op zoek bent naar een origineel, gegarandeerd gezellig vrijgezellenfeest in Twente, dan moet je absoluut bij ’t Twents Kwartiertje (www.twentskwartiertje.nl) zijn! Daar vind je namelijk een groot scala aan mogelijkheden voor het meest gezellige vrijgezellenfeest in Twente en omstreken. Je hoeft niet eens per se uit Twente zelf te komen, want je kunt de activiteiten die je via ’t Twents Kwartiertje kunt boeken ook gewoon in de omgeving uitvoeren. Bij ’t Twents Kwartiertje kun je allerlei verschillende variaties op de originele bachelor party in Twente boeken, maar ze bieden ook ideeën en activiteiten voor allerlei andere feesten en gebeurtenissen, zoals:

  • Familiedagen
  • Bedrijfsuitjes
  • Buurtfeesten

 Samen met hun diensten voor een vrijgezellenfeest in Twente bieden ze dus een totaalconcept op het gebied van gezellige uitjes en partijen voor zowel kleine als grote groepen. De activiteiten die je bij hen kunt doen zijn meestal geschikt voor alledrie de bovenstaande categorieën, maar als je bij ’t Twents Kwartiertje een bachelor party in Twente boekt is het natuurlijk wel zo leuk om iets te kiezen waarbij de deelnemers (en natuurlijk vooral de bruid en bruidegom) even helemaal los kunnen gaan. Ideeën zijn er genoeg, zo kun je bij ’t Twents Kwartiertje gaan solex rijden, paintballen, scootmobiel racen (hilariteit gegarandeerd!) en natuurlijk zorgen ze ook voor eten en drinken, want je wilt natuurlijk niet met een lege maag naar huis gaan aan het einde van de dag, toch?

Vrijgezellenfeest in Twente met een thema

Als je het niet genoeg vindt om een paar leuke activiteiten te doen met de bruid of bruidegom, dan kun je er als groep ook voor kiezen om ’t Twents Kwartiertje een themafeest te laten verzorgen. Dit kan namelijk al vanaf 20 personen. Dit is een leuke manier om een dag vol activiteiten af te sluiten en samen nog wat lol te beleven. Kies bijvoorbeeld voor het thema ‘De Foute Fuif’ of een avondje swingen tijdens een ‘Back to the Sixties’ avondje. Al deze speciale themafeesten zijn inclusief eten, drinken en natuurlijk entertainment. Deze optie is echt perfect als afsluiter voor een vrijgezellenfeest in Twente, want om ’s avonds ook nog iets actiefs te ondernemen is een beetje overdreven. De meesten willen dan gewoon een dansje wagen en een biertje drinken, zoals het hoort op een echt vrijgezellenfeest in Twente. Bij ’t Twents Kwartiertje kun je op deze manier overdag volplannen met leuke activiteiten, zoals het paintballen of solex rijden, en ’s avonds gezellig afsluiten met een hapje en een drankje. 

Familiedag organiseren in Twente

Als je in plaats van een vrijgezellenfeest in Twente een familiedag moet organiseren is het soms zelfs nog lastiger om iets origineels te verzinnen. Activiteiten tijdens een familiedag moeten namelijk leuk zijn voor elke leeftijd, en niemand mag zich vervelend. Bij ’t Twents Kwartiertje kun je allerlei activiteiten boeken die gegarandeerd iedereen zullen vermaken, van jong tot oud. Ga bijvoorbeeld met zn allen spelen in de speelhal, tandemrijden of boek een geinig themafeest. Iedereen heeft het bij ’t Twents Kwartiertje naar zn zin, of het nu tijdens een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Twente is!


Comments are closed.