Vakantie en Recreatie

Hier kunt u uw esta voor de usa aanvragen

donderdag, 28-3-2019  

Een tijd geleden heb ik van mijn vriend een heel mooi cadeau gekregen. Ik kreeg namelijk een vliegticket naar New York. Ik wilde al heel lang een keer naar de Verenigde Staten afreizen omdat ik heel veel over dit land gelezen heb en het mij altijd gefascineerd heeft. Vandaar dat ik ook niet kon wachten om te gaan. Toen wij een paar dagen voor vertrek alle papieren nog even doornamen om te kijken of wij echt alles goed geregeld hadden, schrokken wij heel erg. Wij zagen namelijk dat wij een esta voor de usa hadden moeten aanvragen. Dat waren wij helemaal vergeten en wij vreesden dat wij de vakantie op onze buik konden schrijven. Gelukkig hebben wij het hoofd koel weten te houden en wij zijn meteen gaan kijken of wij nog een esta voor de usa konden aanvragen. Doorgaans is Nederland niet het land waar je snel door de bureaucratische molen kunt komen, dus wij vreesden dat het moeilijk zou worden om de juiste papieren te krijgen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze esta voor de usa alsnog zouden kunnen krijgen en wij zijn daarom op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden om dit papiertje te krijgen. Wij hebben overal gezocht en uiteindelijk kwamen wij terecht op de site van Esta-Aanvragen.com. Deze site sprak ons heel erg aan omdat je hier binnen een paar minuten de juiste papieren kunt aanvragen. Wij hebben dan ook meteen gekeken wat wij moesten doen voor het aanvragen van de esta voor de usa. 

Wij konden hier snel een esta voor de usa aanvragen 

Toen wij eenmaal op de site van Esta-Aanvragen.com waren aangekomen, hebben wij gekeken wat wij allemaal moesten doen om de esta voor de usa aan te kunnen vragen. Wat wij heel erg prettig vonden aan deze site, was dat je hier heel eenvoudig de procedures kunt doorlopen. Het is echter wel belangrijk dat je niet tot het laatste moment wacht want het kan zijn dat er iets verkeerd gaat in de procedure waardoor je even meer tijd nodig hebt. Als je het dus echt nog de dag voor je vertrek moet regelen, dan ben je niet heel verstandig bezig. Gelukkig hadden wij nog vijf dagen en dat bleek genoeg te zijn om de esta voor de usa aan te kunnen vragen. Wij zijn daarom heel blij dat wij Esta-Aanvragen.com hebben gevonden en wij zouden deze site aan iedereen willen aanraden die binnenkort ook een keer naar de VS gaat. Je kunt hier snel de juiste papieren krijgen voor een goede prijs. 

Vergeet deze papieren niet

Wanneer u geen esta voor de usa heeft, dan komt u het land waarschijnlijk niet in. Het is daarom belangrijk dat u even naar de site gaat om de papieren aan te vragen. Kortom:

  • Kijk even op de site Esta-Aanvragen.com 
  • Vul hier een paar dagen voor uw reis uw gegevens in 
  • Stel deze aanvraag niet tot het laatste moment uit 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Wij hebben inmiddels alle benodigde papieren op zak om onbezorgd in het vliegtuig te stappen. 


Comments are closed.