Nieuws

Kampeerartikelen nodig?

vrijdag, 19-6-2015  

kifra - KampeerartikelenKamperen. Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen kijken hier juist het hele jaar naar uit. Dan heeft u natuurlijk ook goede kampeerartikelen nodig! Kampeerartikelen zijn de kers op de spreekwoordelijke taart wat betreft kamperen. Als u namelijk geen essentiële kampeerartikelen heeft, dan kon dat tripje met de tent helaas nog wel eens in het water vallen. Heeft u bijvoorbeeld wel een waterdicht grondzeil? Dit is in Nederland van groot belang, want er valt altijd wel ergens een buitje. Gaat u minstens 3 weken achter elkaar kamperen? Dan zijn kampeerartikelen als tentorganizers of kooktoestellen ook wel iets om over na te denken. Deze kampeerartikelen maken het kamperen nét even iets gemakkelijker. Toch veranderen ze uw kampeerervaring niet in die zin dat u eigenlijk gewoon net zo goed thuis had kunnen blijven, omdat u een mobiel toilet en aanrecht meesleept. Want u wilt toch juist een beetje genieten van de natuur? Een goede onderhoud van uw tent is daarnaast ook van belang, dus schaf die canvas-spray aan of koop die Tent Vloer Sealer, zodat u overal op voorbereid bent! Dat is wel een fijn idee toch? Kijk daarom eens op onze website van Kifra: wij hebben alles in huis voor kamperen en vrije tijd. Wij kunnen u daadwerkelijk alles uitleggen over kampeerartikelen. Deze zijn veel essentiëler dan u misschien denkt. Daarom bent u bij Kifra volkomen aan het juiste adres! Wij hebben voor ieder wat wils en zijn van alle markten thuis. Waar kunt u nog meer op rekenen bij Kifra? Denk daarbij eens aan het volgende:

  • snelle levering
  • uitstekende service
  • bekende merken
  • alle kampeerartikelen onder 1 dak

Wie van kamperen houdt, heeft zo nu en dan even een update nodig in zijn voorraad aan kampeerartikelen. Is uw grondzeil al sinds het allereerste begin bij u? Dan kan het misschien een goed idee zijn deze eens te vervangen. Wij van Kifra weten hoe dat gaat: u denkt dat het nog wel een jaartje mee kan… En voor u het weet loopt het water door het zeil bij het eerste regenbuitje! Dat wilt u toch voorkomen? Zorg daarom dat u uw tent gewoon grondig checkt voordat u op reis gaat en bedenk daarbij wat u nog nodig heeft. Neem daarnaast ook een kijkje op onze website, want hier vindt u alle kampeerartikelen waar u misschien nog nooit aan gedacht heeft. Zo gaat u perfect voorbereid op reis en dat is wel zo fijn. Ontdekt het vandaag zelf nog!

Bereidt u voor met de juiste kampeerartikelen

Voor alle kampeerartikelen een aanverwante zaken moet u bij Kifra zijn. Wij hebben de bekende kampeermerken in huis en garanderen u daarmee goede kwaliteit. Naast kampeerartikelen kunt u bij ons nog veel andere zaken vinden. Want alhoewel kampeerartikelen van groot belang zijn, heeft u natuurlijk ook een goede tent nodig. Of slaapzakken, berg- en wandelschoenen, matjes of campingmeubelen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u in huis. U kunt ons bezoeken in onze showroom in Enschede, maar online is natuurlijk ook wel zo makkelijk! Wij laten u dus nooit voor een dichte deur staan, want u kunt altijd bij ons terecht. Kifra is dus met recht de online kampeerspecialist te noemen. Bovendien krijgt u bij ons waar voor uw geld en wel in de vorm van een goede kwaliteit-prijsverhouding. Mocht een artikel niet naar behoren werken, dan wordt deze voor u gerepareerd door de fabrikant. Onze prijzen houden wij laag, zodat u als klant daarvan profiteert! Bereid u ook goed voor op uw kampeervakantie: als u dit bij ons doet dan bespaart u geheid geld. Bekijk onze producten eens goed voordat u met ons in zee gaat. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen zou kunnen hebben na aanleiding van het zien van onze kampeerartikelen. Dan kunt u heel eenvoudig met ons in contact komen! Doe dit via het contactformulier op de website of geef ons even een belletje.

De regio waar u heen gaat

Weet u al waar u heen gaat om te kamperen? Dan is het slim om eens een lijstje te maken van wat u zoal nodig zult hebben. Is het een warm of koud klimaat? Droog of nat? Het weer van de regio waar u naar toe gaat is erg belangrijk, want hier moet u uw kampeerartikelen zoals kleren, en slaapzakken op aanpassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld thermoslaapzakken en -kleren. Bent u al een doorgewinterde kampeerder? Dan vindt u bij ons waarschijnlijk snel de kampeerartikelen die u zoekt. Wij hebben speciale artikelen voor outdoor. Denk hierbij eens aan zakmessen, gps of een handige rugzak speciaal voor reizen. Alles wat u maar kunt bedenken hebben wij in ons ruime assortiment. U hoeft alleen nog maar te bedenken wat u zoal nodig zult hebben, en u kunt het bij ons vinden. Weet u niet zo goed wat handig is om te doen en heeft u advies nodig? Neem dan even contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies. Iedereen, van gezin tot wereldreiziger, kan bij ons terecht als het gaat om kamperen. Zo is het handig om altijd een first aid kit bij u te hebben – u weet maar nooit! Dit soort tips kunnen voor een onervaren kampeerder van onschatbare waarde zijn, dus schroom niet met al uw vragen. Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst. Wij zijn er voor iedereen en zien u dan ook graag als nieuwe klant tegemoet!


Comments are closed.