Vakantie en Recreatie

Lekker bijkomen in de b&b in Diepenheim

vrijdag, 10-3-2017  

Mijn man heeft een zeer veeleisende baan en het is voor ons bijna onmogelijk om op vakantie te gaan. Ook mijn baan is niet bepaald rustig te noemen en dus hebben we ieder jaar weer een moeilijke tijd om te bepalen of we op vakantie gaan en zo ja, waarheen dan? Voor mij is het mogelijk om op afstand te werken, wanneer de nood aan de man komt. Maar voor mijn man zijn baan is dat helaas geen optie en het gebeurt toch wel regelmatig dat hij tijdens zijn vrije dagen opgebeld wordt om toch nog even naar kantoor te komen. Hierdoor zijn we vorig jaar helemaal niet op vakantie gegaan en we vonden het dit jaar toch wel erg belangrijk om dit echt te doen. Naar het buitenland gaan was echter uitgesloten, want het was een cruciale tijd binnen het bedrijf van mijn man en we wilden dus paraat staan om zo weer terug naar huis te gaan, mocht dat nodig zijn. Uiteindelijk vonden we de perfecte b&b in Diepenheim Gastenboerderij de Ziel waar we een weekje weg geboekt hebben.

  • Natuur
  • Cultuur
  • Rust

Tijdens onze vakanties vinden we het belangrijk om tot rust te kunnen komen. Dit doen we door te genieten van de natuur, maar we vinden het toch ook wel leuk als er wat culturele dingen in de omgeving zijn. En dit was er allemaal in de omgeving van de b&b in Diepenheim. Een ideale locatie voor een vakantie in eigen land!

Boeken bij de b&b in Diepenheim

Omdat onze situatie nogal uniek is, heb ik telefonisch contact gezocht met de eigenaren van de Gastenboerderij De Ziel. Ik heb aan hen uitgelegd hoe het zat en dat het zomaar kon gebeuren dat we onze vakantie ineens moesten afbreken en hoe zij hierover dachten. Ten eerste moet ik zeker zeggen: wat een aardige en meedenkende mensen! Toen ik de situatie had uitgelegd zei ze meteen dat dit uiteraard geen enkel probleem zou zijn en dat ze er alles aan zouden doen om er een fantastische tijd voor ons van te maken. Dit was voor mij voldoende om meteen een weekje in deze b&b in Diepenheim te boeken. We hebben wat onderzoek gedaan naar wat er in de omgeving allemaal te doen is en hoe wij er de best mogelijke vakantie van konden maken. Ondertussen hoopten we allebei heel erg dat ons werk ons met rust zou laten. Uiteindelijk is mijn man een dag terug gegaan en de eigenaren van de Gastenboerderij De Ziel maakten er geen enkel probleem van dat ik tijdelijk alleen was. In tegendeel, ze kwamen met allerlei tips aan voor dingen die ik alleen kon ondernemen. Dit was allemaal heel behulpzaam!

De b&b in Diepenheim is een aanrader

Als jij op zoek bent naar een prettige locatie in eigen land om een vakantie of een weekendje weg door te brengen, dan is deze b&b in Diepenheim zeker een aanrader. Er is van alles te doen in de omgeving, maar het is ook de perfecte plek om bij te komen van het drukke dagelijkse leven. Het is toch wel heel erg prettig om in Nederland te blijven tijdens een vakantie. Je bent zo op de plek van bestemming en hoeft hier dus niet urenlang voor in de auto of zelfs een vliegtuig te zitten. Je hoeft je ook niet druk te maken over het spreken van een vreemde taal en Nederland kent voor de meeste mensen nog genoeg mooie plekjes die ze nog moeten ontdekken! Maak dus vandaag nog jouw boeking bij deze b&b in Diepenheim via de website http://www.deziel.nl/.


Comments are closed.