Vrije tijd en Hobby

Luchtbedden bedrukken voor maximale exposure regel je eenvoudig online

vrijdag, 14-12-2018  

Als je reclame gaat maken, dan wil je opvallen. Opvallen en reclame gaan dan ook hand in hand. Je wilt niet ergens in een duister hoekje waar nooit iemand kijkt een poster ophangen met een reclame boodschap. Dat is meer bedoeld voor reclame met betrekking tot illegale activiteiten. Deze ‘reclame’ moet je echt opzoeken en zulke reclames willen de spotlights juist vermijden. Er zit dan ook vaak geen reclamebureau achter. Het is eerdere een vorm van mond op mond reclame of een duistere boodschap op de deur van een zo waar nog duisterder toilet. Hoe het ook zij, als je gewoon een legaal bedrijf runt en reclame wilt maken, dan wil je zoveel mogelijk in de spotlights opereren. Soms is het zelfs zo dat men er werkelijk alles aan doet om in die spotlights te blijven. Men is dan zelfs bereid om negatief in het nieuws te komen, want ook dat is een vorm van exposure en naamsbekendheid. Vliegmaatschappij Ryan Air is hier een bekend voorbeeld van. Je kunt bij Ryan Air heel goedkoop vliegen en dat komt onder andere door het feit dat Ryan Air geen miljoenen investeert in het maken van reclames. Toch kent iedereen Ryan Air. Dat komt onder andere door het feit Dat Ryan Air vaak genoeg op negatieve wijze in het nieuws is. Maar toch vliegt men met deze vliegmaatschappij, want het is spotgoedkoop. Deze strategie werkt niet altijd natuurlijk en soms is het toch beter om jezelf positief in de spotlights te zetten. Deze spotlights moeten je daarom wel weten te vinden. Als je dus met promotiematerialen werkt en je kiest voor hele kleine artikelen waar je heel klein een bedrijfslogo op laat drukken, dan is het lastig om echt de spotlight te vinden. Toch is het geen slechte strategie, want op subtiele wijze stijgt je naamsbekendheid toch. Maar als je bijvoorbeeld luchtbedden gaat bedrukken, dan heb je grote objecten met dus ook een groot bedrukbaar oppervlak. Daarnaast kun je de luchtbedden verzenden zonder lucht waardoor het toch ook weer kleine objecten zijn. Luchtbedden bedrukken is ideaal om je bedrijfsnaam onder de mensen te verspreiden. Een sleutelhanger verdwijnt in een broekzak, maar een opgepompt luchtbed met bedrijfslogo kan door iedereen worden bekeken. Daarnaast zullen ook mensen van een afstand snel kunnen zien om welk bedrijf het gaat. Als je een stuk of wat luchtbedden op een strand uitdeelt en deze worden allemaal opgepompt, dan heb je het strand al snel omgetoverd in een promotieparadijs. Daarnaast is het ook heel slim om luchtbedden te bedrukken, want ondanks het formidabele oppervlak, ben je relatief goedkoop uit. Het is immers enkel een beetje opblaasbaar plastic. Dus door luchtbedden te bedrukken ontvang je voor weinig geld toch veel rendement.

Goedkoop luchtbedden bedrukken regel je via promoboer.nl

Je moet dan natuurlijk wel even weten waar je luchtbedden kunt bedrukken en vooral waar je goedkoop luchtbedden kunt bedrukken. Voor beide ben je bij promoboer.nl aan het juiste adres. Hoe goedkoop je uit bent als je luchtbedden gaat bedrukken is variabel. Als je tevreden bent met een kleine prent, bijvoorbeeld alleen het logo, dan is het natuurlijk goedkoper dan wanneer je het hele luchtbed wilt bedrukken met tekst, logo, webadressen, et cetera. Daarnaast heb je ook meerdere opties qua hoeveelheid kleuren en dergelijke. Je kunt het dus zo goedkoop maken als je zelf wilt.

Kom langs op de site van promoboer.nl

Mocht je meer willen weten over de diensten van Promoboer, dan kun je altijd even een bezoekje brengen aan de site. Daar ontdek je dan ook meteen welke andere artikelen je kunt bedrukken zoals:

  • Muismatten
  • Zaklampjes
  • Lippenbalsem
  • Zonnebrillen


Comments are closed.