Nieuws

Melli Mello strandlaken

zaterdag, 12-9-2015  

Indien u op zoek bent naar een vrolijke handdoek voor op het strand bent u bij Melli Mello aan het juiste adres. Ons assortiment bevat namelijk onder meer het Melli Mello strandlaken. Dit is een strandlaken met een bijzonder design, welke er direct uit zal springen. De designs zijn kleurrijk, vrolijk en gedurfd. Met een Melli Mello strandlaken valt u meteen op een positieve manier op op het strand. Het Melli Mello strandlaken is er een met een vrolijk, kleurig design. De designs hebben romantische en grafische prints en bevatten dieren, bloemen en andere elementen. Deze worden door elkaar gebruikt, wat de naam Melli Mello oplevert. Dit betekent namelijk “mix and match”. Ook heeft het Melli Mello strandlaken moderne, grafische patronen, met strakke zwarte en witte lijnen. Deze worden dan weer afgewisseld met luxe, nostalgische patronen en metallic tinten. Zo krijgt het Melli Mello strandlaken een uniek uiterlijk. De achterkant van het laken is in een bijpassende kleur, zodat het laken altijd mooi is. Het Melli Mello strandlaken is geschikt gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Zo zullen kinderen er blij van worden, maar volwassenen ook. De vrolijke designs trekken namelijk kinderen aan, en omdat ze uiterst zacht aanvoelen zijn ze zelfs geschikt voor de kleintjes. Het is daarom een perfect cadeau voor een kind. Echter zijn de lakens ook een goede manier om van het strand of het zwembad te genieten voor volwassenen. Als u er mooi uit wil zien kunnen ze uw look op een speelse manier helemaal afmaken. Het Melli Mello strandlaken komt in twee groottes, waardoor er voor ieder wat wils is. U kunt de groten bijvoorbeeld goed gebruiken voor volwassenen en de kleinen voor kinderen.

De voordelen van een Melli Mello strandlaken

Van uw dagje op het strand kunt u natuurlijk op allerlei manieren genieten. Zo kunt u stoeltjes meenemen, stoeltjes huren, op een jas gaan zitten of gewoon op het zand gaan zitten. Stoeltjes zijn echter veel gesleep, en het huren van een stoeltje kan vrij duur worden. Op een jas zitten is ook niet ideaal, want dan wordt die vies van het zand. Tot slot is op het zand zelf zitten niet comfortabel en hygiënisch. Een Melli Mello strandlaken biedt daarom de uitkomst. Deze is namelijk gemakkelijk mee te nemen, omdat hij licht is. Ook neemt hij weinig ruimte mee omdat u hem op kunt rollen. Bovendien is dit een goedkopere oplossing dan strandstoeltjes huren bij meerdere bezoeken aan het strand. Strandstoeltjes moet u namelijk iedere keer opnieuw huren, terwijl u het Melli Mello strandlaken slechts eenmaal hoeft aan te schaffen. U kunt het daarna gemakkelijk wassen. Om die reden is het Melli Mello strandlaken ook een hygiënische oplossing. Zowel u zelf als uw kleren komen niet onder het zand te zitten, en bij thuiskomst kunt u het laken meteen in de was doen. Ook bij het zwembad is het Melli Mello strandlaken handig. Het droogt namelijk snel. U kunt een strandlaken ook goed gebruiken in combinatie met een zwembad- of strandstoel. Het maakt de stoel namelijk comfortabeler omdat het zo zacht is. Ook is het hygiënischer: u weet niet wie er voor u de zwembadstoel heeft gebruikt. Bovendien vangt het water op en droogt het vervolgens snel, terwijl het water op een zwembadstoel zonder handdoek zou blijven liggen. Een ander voordeel van het Melli Mello strandlaken is dat het een esthetische oplossing is. Als u er mooi uit wil zien op het strand of bij het zwembad, kan een mooi strandlaken uw look helemaal afmaken. Het Melli Mello strandlaken bestaat uit velours en katoen, waardoor het uiterst zacht is. Zo zal u en uw gezin het dagje uit op het strand of aan het zwembad comfortabel en vrolijk doorbrengen.

Koop uw Melli Mello strandlaken via de officiële site

U kunt uw Melli Mello strandlaken het beste kopen via de officiële site. U weet namelijk zeker dat u hier de juiste prijs betaalt en uw product in goede staat ontvangt. Ook bent u er zeker van dat u het complete aanbod te zien krijgt. Naast strandlakens bieden wij ook dekbedovertrekken voor volwassenen en kinderen. U kunt ons assortiment op onze website gemakkelijk van huis uit bekijken en de producten vergelijken. Vervolgens kunt u veilig betalen met iDeal of Paypal. Om iets te bestellen hoeft u geen account aan te maken. Wij leveren uw Melli Mello strandlaken snel bij u thuis af: voor 12 uur besteld is morgen in huis. Deze bezorgdienst is bovendien gratis. Op deze manier kunt u rustig in uw eigen tijd en op uw eigen gemak bestellen en hoeft u uw huis niet te verlaten. U kunt onze producten ook goed aan iemand cadeau doen. Zowel kinderen als volwassenen zult u er blij mee maken. Bovendien kunt u gemakkelijk het pakket bij iemand anders thuis laten bezorgen. Op deze manier kunt u zelfs wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent toch nog iemand verrassen met een cadeau! Omdat iedereen een verkeerde keuze kan maken, zeker in het geval van een cadeau voor iemand anders, kunt u tevens uw producten tot zeven dagen na aankoop bij ons retourneren of ruilen. Bovendien kunt u voor vragen of opmerkingen telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u met ons mailen. Op deze manier proberen wij u zowel voor als na uw aankoop zo goed mogelijk tot dienst te zijn.


Comments are closed.