Nieuws

Online strandballen bestellen

vrijdag, 25-3-2016  

Strand-ballen - strandballenIn de zomer is er natuurlijk niks leukers dan lekker op het strand of bij een meertje te liggen. Leuke accessoires om dan mee te nemen zijn natuurlijk strandballen. Deze opblaasbare ballen blijven drijven en kunnen dus ook in het water worden gebruikt. Daarnaast zijn ze lekker zacht zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat deze strandballen andere mensen bezeren. Bent u op zoek naar een leverancier die grote partijen bedrukte of onbedrukte strandballen aan u kan leveren, dan hebben wij goed nieuws voor u. Via onze website strand-ballen.nl kunt u namelijk gemakkelijk en snel zeer veel bedrukte of onbedrukte strandballen bestellen. Omdat dus veel mensen deze artikelen zeer leuk vinden om te gebruiken is het een leuke en bovendien effectieve manier om reclame te maken. Daarnaast is het natuurlijk handig dat de strandballen als ze niet zijn opgeblazen zeer klein zijn en dus niet veel ruimte innemen. Hierdoor kunt u veel van deze artikelen opslaan en op bepaalde momenten weggeven zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Wij kunnen er voor zorgen dat bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een bepaalde tekst op de strandballen komt te staan, zodat u er zeker van kunt zijn dat veel mensen uw reclametekst of logo zullen zien. Deze manier van reclame maken spreekt zeer veel mensen aan omdat veel mensen strandballen een leuk hebbedingetje vinden en ook echt gebruiken en meenemen naar diverse plekken. Omdat wij zelf het productieproces en de levering in handen hebben kunnen wij u bovendien zeer gunstige prijzen bieden. U zult nergens anders zulke lage prijzen vinden als bij ons, dus als u op zoek bent naar leuke artikelen zoals strandballen om in te zetten voor reclamedoeleinden dan is ons bedrijf ideaal voor u. Kijk dan ook vandaag nog even rond op onze mooie website om te kunnen zien wat wij u allemaal kunnen bieden. U kunt er op rekenen dat wij voor een ieder genoeg keuze hebben en dat de prijzen zeer betaalbaar zijn. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld een offerte of andere vragen over onze diensten en producten.

Reclame maken met strandballen

Hoewel er natuurlijk zeer veel manieren zijn om meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te genereren en nieuwe klanten aan te trekken, is het bestellen van bedrukte artikelen die mensen ook daadwerkelijk gebruik zeker een zeer goede optie. Daarom bieden wij strandballen aan waar u een opdruk naar wens op kunt laten zetten. Wij beschikken over zeer geavanceerde apparatuur en kunnen dan ook bijna alles wat u maar wilt op deze artikelen drukken. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld klanten dit product meegeven. Omdat ze deze strandballen waarschijnlijk vaak zullen gebruiken kunt u er op rekenen dat andere mensen uw reclame zien en misschien geïnteresseerd raken in uw producten of diensten. Ook is het leuk om de bedrukte strandballen bijvoorbeeld in een goodie bag te doen op een conferentie of beurs. Hierdoor kunt u mensen iets leuks meegeven en heeft u er ook nog iets aan op de lange termijn. Om een ieder die strandballen wil bestellen optimaal tegemoet te komen hebben wij zeer veel verschillende soorten beschikbaar op onze website. U kunt uiteraard gewoon kiezen voor de normale bal, maar wij hebben ook andere producten indien u daar behoeft aan heeft. Kijk dus vooral eens rustig rond op onze site wat wij u kunnen bieden en wie weet zit er voor u het perfecte product tussen. Wij passen onze producten ook graag aan uw wensen aan, dus kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij doen er dan alles aan om het juiste product voor u te maken. Uiteraard altijd voor de laagst mogelijke prijs. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende soorten strandballen:

  • Normale ballen
  • Kleine ballen
  • Grote ballen
  • Opblaasbare 3D-objecten
  • Op maat

Zoals u kunt zien kunnen wij u veel verschillende opties bieden. Bovendien is het uiteraard mogelijk de kleuren helemaal zelf te bepalen. Wij hebben zeer veel kleuren beschikbaar, dus u kunt er ook zeker van zijn dat bijvoorbeeld uw logo precies in de kleur die u wilt op de strandballen komt.

Uitstekende service en zeer lage prijzen

Omdat wij, zoals eerder in deze tekst al te lezen valt, niet alleen de leverancier zijn van de producten die wij verkopen, maar ook de fabricage zelf in handen hebben, kunnen wij u zeer veel opties bieden. Hierdoor kunt u er dus altijd op rekenen dat u bij ons exact de strandballen kunt bestellen waar u naar op zoek bent. In onze fabriek in China kunnen we exact maken wat u wilt en deze bovendien alsnog zeer snel leveren. Voor de standaard modellen kunt u uiteraard ook bij ons terecht, deze kunnen wij bovendien nog veel sneller aan u leveren. Doordat wij het hele proces zelf in handen hebben kunnen wij ook zeer lage prijzen bieden. Veel van onze concurrenten zijn veel duurder, dus kijk vooral eens wat wij u kunnen bieden voordat u besluit om ergens anders een bestelling te plaatsen. Of u nou op zoek bent naar een full-color exemplaar of maar één of twee panelen in kleur wilt, bij ons is het allemaal mogelijk. Neem dus vandaag nog contact met ons op om een bestelling te plaatsen of meer informatie in te winnen. Vanaf 500 exemplaren nemen wij graag uw bestelling op.


Comments are closed.