Vakantie en Recreatie

U wilt een boot verkopen?

dinsdag, 20-10-2015  

Wilt u uw boot verkopen, en er zeker van zijn dat iemand u een bod doet? Bent u klaar met dat steeds maar weer onderhandelen met nieuwe partijen? Dan heb ik de oplossing voor u. Bezoekt u maar eens de goed bekendstaande website van Boottaxatie.nl. Zoals u daar ook kunt zien, hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn dat u uw boot verkopen wilt. Bij ons kunt u namelijk in slechts vier stappen er al van verlost zijn. Die stappen zijn de volgende:

  • boot aanbieden
  • bod ontvangen
  • plannen van een bezichtiging
  • sluiten van de koopovereenkomst

We beginnen bij het begin. Wij moeten natuurlijk wel weten dat u uw boot verkopen wilt. Dat is waarom we eerst wachten tot u dat aangeeft op onze site. U kunt ons gewoon de relevante gegevens van uw vaartuig doorgeven. U wordt tevens gevraagd een vraagprijs te vermelden die binnen de grenzen van wat redelijk is blijft. Wij komen daarop binnen een dag bij u terug met een bod. Het kan zelfs zijn dat we gelijk contact zoeken, als uw vraagprijs (nagenoeg) overeenkomt met onze biedprijs. Dan heeft u al helemaal snel een koop tot stand laten komen. De derde stap, na het overeenkomen van de prijs, is een snelle bezichtiging. Wij begrijpen ook dat u uw boot verkopen wilt, reden waarom we binnen een paar dagen op de stoep, of beter gezegd: op de kade staan. U wilt uw boot verkopen? Daar zijn we. Wij hebben al jaren ervaring in deze business. Dat betekent dat wij niet moeilijk hoeven te doen met proefvaarten, keuringen en wat niet meer. Nee, wij zien het ding liggen en schatten het vervolgens op een redelijke waarde. Dat betekent dat het allemaal heel snel kan gaan, want als bij de bezichtiging nog steeds alles akkoord is, kunnen we de overeenkomst tot koop gelijk sluiten.

Uw boot verkopen voor een eerlijke prijs

Wat wij net zo belangrijk vinden als u, is dat u uw boot verkopen gaat voor een eerlijke prijs. Bij ons geen taferelen van uitonderhandelen, of zelfs van oplichting. Wij zeggen waar het op staat. In dit geval betekent dat dat we u meedelen welke prijs wij in gedachten hebben. Er zijn vele voorbeelden bekend waarbij het boot verkopen dan al gelijk rond is. Zo snel lukt het u niet via een jachtmakelaar, dat geef ik u op een briefje. Komt er inderdaad een akkoord tot stand, de laatste stap zoals genoemd in de korte opsomming in de vorige paragraaf, dan heeft u uw geld erg snel. Het is zelfs mogelijk dat u het geld direct contant krijgt. Uw boot verkopen is nog nooit zo snel rond geweest! We kunnen daarnaast zorgen voor een telefonische overboeking van het geld. Na de betaling wordt het voorwerp van de koop binnen vijf werkdagen opgehaald. Als dat geen goede service is, weet ik het ook niet meer. Het voordeel daarvan is natuurlijk evident. U kunt dan namelijk gelijk weer over uw ligplaats beschikken, waar u per slot van rekening geld voor betaalt. Misschien heeft u wel een veel mooiere boot zien liggen en heeft u daar uw zinnen op gezet. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u dan in een mum van tijd van boot ‘gewisseld’ zijn. Wij vragen overigens geen kosten voor de dienst die wij aanbieden. Dat betekent dat de prijs die wij noemen, ook de uiteindelijke prijs is. Er gaan geen vage kosten vanaf zoals liggeld of courtagekosten, die makelaars (niet alleen bij huizen) graag in rekening brengen. Als u dacht dat het boot verkopen, al dan niet door de economische crisis, tegenwoordig lastig is, komt u (gelukkig) bedrogen uit.

Meer informatie nodig?

boottaxatieHet boot verkopen moet natuurlijk geen overhaaste beslissing zijn. Dat is iets waarin wij u voor de volle 100 % steunen. Misschien heeft u er wel moeite mee afstand te nemen, maar dwingen teruggelopen inkomsten in uw bedrijf u tot een verkoop. Of misschien besluit u uiteindelijk dat u toch niet uw boot verkopen gaat. Voor ons is dat allemaal geen probleem. Stel dat u in zee gaat met lokale bieders op de markt, dan heeft u er misschien wel een kluif aan ze af te schudden. Bij ons is het echter even goede vrienden. Het gaat om een zakelijke beslissing en dat snappen wij heel goed. Heeft u nou nog meer informatie nodig, surf dan gerust naar onze site. Via die ene grote zoekmachine zijn we erg gemakkelijk te vinden. U kunt ook onze domeinnaam, tevens bedrijfsnaam, invoeren in de adresbalk van uw browser. Zo gemakkelijk kan het boot verkopen zijn. Via onze site vindt u een e-mailadres, waar u altijd vragen of speciale verzoeken aan kunt richten. Maar ook zijn wij bereikbaar via de post. En natuurlijk kunt u ons altijd bellen, zowel op onze vaste aansluiting in Leeuwarden als mobiel. Voor vragen over het boot verkopen zijn we van 9 uur ‘s ochtends tot liefst 10 uur ’s avonds beschikbaar. Is het boot verkopen eenmaal succesvol afgerond, dan bent u natuurlijk van harte uitgenodigd uw vrienden en familie over ons te vertellen. Zo wordt ons netwerk namelijk alleen nog maar groter. Wij staan altijd voor u en uw vrienden klaar. Ook zij kunnen in de eerder geschetste eenvoudige vier stappen hun boot verkopen. Aarzel daarom niet, maar neem vandaag nog de beslissing. Wij wensen u uiteraard veel succes bij de verkoop.

 


Comments are closed.