Vakantie en Recreatie

Zoekt u een mooi zomerkamp voor uw kind?

woensdag, 5-6-2019  

Onze kinderen vinden het altijd moeilijk om zichzelf te vermaken. Als het daarom zomervakantie is, doen wij er altijd alles aan om hen vermaak te bieden omdat wij merken dat heel veel van hun vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn en onze kinderen zich dus aan het vervelen zijn. Wij hebben daarom vorig jaar besloten om onze kinderen naar een zomerkamp te sturen. Het leek hen namelijk heel erg leuk om een keer op zomerkamp te gaan omdat zij heel veel mensen in onze omgeving heel enthousiast hadden horen praten over een zomerkamp. Wij zijn daarom een keer gaan kijken naar waar je moet zijn wanneer je een goed zomerkamp wilt vinden. Wij wilden onze kinderen namelijk niet naar het eerste het beste zomerkamp sturen dat wij konden vinden want wij wilden er zeker van zijn dat wij een onze kinderen naar iets konden sturen waar ze veilig waren en waar ze het erg naar hun zin zouden hebben. Wij hebben daarom op het internet gekeken waar wij een goed zomerkamp konden vinden en ik moet u zeggen dat het niet heel eenvoudig was om een goed zomerkamp te vinden. Er zijn bijna geen sites te vinden waar je een goed overzicht kunt krijgen van waar je een goed zomerkamp kunt vinden voor je kind. Soms zie je namelijk een zomerkamp voorbijkomen voor kinderen van zeer rijke ouders en dat zijn wij niet, dus moesten wij op zoek naar andere kampen. Wij hebben daarom gekeken of er misschien een site te vinden was waar je kon zien waar in Nederland je een goed zomerkamp kon ondergaan. Ook was het geen probleem wanneer het in België plaats zou vinden. Dit land ligt immers zo dicht bij Nederland, dat het voor ons geen probleem was om even de grens over te steken. Wij zijn daarom gaan zoeken en zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van clubadventure. Deze site was alles wat wij nodig hadden want je kunt hier namelijk heel snel een goed zomerkamp vinden voor je kind. 

Dit zomerkamp was wat wij zochten

Zoals ik in het voorgaande reeds aangaf, wilde ik er zeker van zijn dat ik mijn kind naar een goed zomerkamp kon sturen. Ik vond het namelijk belangrijk dat hij met goede mensen op reis zou gaan en ook dat de begeleiding vertrouwd was. Je wilt je kind niet meegeven een mensen die je eigenlijk niet vertrouwd. Wanneer je een zomerkamp via clubadventure.nl uitzoekt, weet je zeker dat je kind iets moois gaat beleven. Genoeg reden dus voor ons om onze kinderen hier op te geven voor een mooi kamp.

Onze kinderen hebben genoten

Inmiddels hebben onze kinderen het kamp alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat zij genoten hebben. Zij hebben met heel veel plezier het kamp ondergaan en zij kunnen niet wachten om volgend jaar weer met deze mensen op kamp te gaan. Kortom:

  • Onze kinderen hebben genoten van dit kamp
  • Wij waren zeer te spreken over de organisatie van het kamp
  • Wij hoefden voor dit alles maar weinig te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op clubadventure.nl. 


Comments are closed.